Glutenfri brownies

En glutenfri brownies i langpanne som er rask og enkel å lage. Denne er saftig og god. Og kan ikke kjennes på smaken at denne er glutenfri.
Serveres gjerne med vaniljeis og jordbær. Det syns i hvert fall vi er godt.

Du trenger


500 g smør

100 gram glutenfri sjokolade

8 egg

700 g sukker

200 g fin kakemiks, glutenfri

2 dl kakao

4 ts vaniljesukker


Slik gjør du


Smelt smør og sjokolade i en kjele og la det avkjøles litt.

Pisk egg og sukker til eggedosis i en bakebolle.

Sikt kakemiks blandet med kakao og vaniljesukker over i eggedosisen og vend forsiktig inn.

Bland i avkjølt, smeltet smør og hell røren i en bakepapirkledd langpanne.

Stek brownies på nederste rille på 175 grader i ca. 40 minutter. Kaken skal være litt rå i midten.

0
Feed

Skriv en kommentar