Fylte pannekaker

Pannekaker fylt med karbonadedeig, ost, pesto og crème fraîche. En helt fantastisk pannekakemiddag som passer like godt på hverdager som helgemat. Denne burde dere absolutt teste ut. Jeg har blandet karbonadedeig og kjøttdeig av svin i min oppskrift, men du velger selv hva du bruker.

Du trenger

Pannekaker:
2 ss Smør
3 dl hvetemel (jeg har lagd med glutenfritt mel)
1/2 ts salt
6 dl H-melk
3 stk egg
0,5 ts vaniljesukker

1 dl sukker (kan sløyfes)


Pannekakefyll:
400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
1 ss Smør til steking
1 ts salt
0,5 ts pepper
3 dl crème fraîche
2 ss pesto
Revet ost (jeg har brukt revet topping og parmesan)


Slik gjør du


Smelt smør på middels varme. Pisk egg og sukker i 2-3 minutter. Fyll på med melken. Så pisker du i mel, salt og vaniljesukker. Til slutt har du i det smeltede smøret.

Røren må svelle (hvile) i 15-20 minutter for å gi den riktig konsistens. I mellomtiden lager du pannekakefyllet.


Pannekakefyll:
Stek karbonadedeig i stekepannen med litt smør, krydre med salt og pepper.

Rør i crème fraîche blandet med pesto. La kjøttblandingen koke noen minutter og avkjøl etterpå.

Stek pannekaker på middels varme og snu dem først når overflaten har stivnet noe.

Fordel kjøttblandingen på pannekakene og strø over revet ost, hvis ønskelig. Brett sammen hver pannekake. Legg de i en form. Jeg har de i stekeovn på 100 grader imens jeg steker neste pannekake.

Da er det bare å servere. Og disse trenger du ikke noe annet tilbehør til

0
Feed

Skriv en kommentar