Fylte kjøttpølser og søtpotetmos

En kjempegod hverdagsmiddag med kjøttpølser. Bruker pølser jeg fant på halvpris. Det var også billig for brokkoli akkurat nå. Her serverer jeg fylte pølser med søtpotetmos.

Du trenger


(til 4 personer)

2 kjøttpølser per person. 3 om de er storspist som meg

1 brokkoli

1 pakke mozzarella

2 store søtpotet

2 potet (litt store)

0.5 boks rømme

0,5 stk chili

1 ts sitronsaft

salt

pepper

Slik gjør du


Først skreller du og kutter opp poteten i mindre biter.

Kokes møre i lettsaltet vann

Kok opp en kasserolle med vann. Del brokkoli i buketter. Kokes litt møre i 2-3 minutter

Kutt opp mozzarella og chili

Splitt pølsene på midten, men ikke helt igjennom. Legg de i en ildfast form.

Legg brokkoli på begge sider. Og mozzarella i midten. Krydre med litt salt og pepper. Stekes på 220 grader i 10-12 minutter

Når poteten er mør, hell av vannet og mos potetene.

Rør inn rømme, chili og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.

 

0
Feed

Skriv en kommentar