Fylte kjøttpølser og hjemmelaget potetmos

Å gjøre litt ekstra med pølser gjør dette til en helt ny pølsemiddag. Pølser og potetmos er en middagsfavoritt i mange hjem.

Til kjøttpølser trenger du:

Kjøttpølser
broccoli
mozzarella
Urter (jeg har brukt basilikum og gressløk)


Slik gjør du:

Skjær ett snitt i pølsene

Legg nedi små buketter av broccoli

Kutt opp mozzarella som du topper pølsene med. Strø gjerne litt urter på toppen

Stekes i 15-20 minutter på 220 grader.

Potetmos:

8-10 stk. mellomstore potet (helst melne)
2 dl melk
2 ss smør
0,5-1 ts salt (etter smak) eller 1 ss vegeta som jeg har brukt her
0,5 ts pepper
0,5 ts revet muskatnøtt


Slik gjør du:

Skrell først poteten og del den i mindre biter. (valgfritt) Kokes møre i vann uten salt.

Varm opp melken

Mos poteter og melk sammen

Tilsett krydder, smør og bland sammen. Tilsett gjerne litt gressløk om du ønsker.

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar