Fylte aubergineskiver

En utrolig god middag som passer både til hverdag og fest. Aubergine er fylt med en herlig kjøttblanding og toppet med pastasaus og ost.

Du tenger

(Til 3-4 personer)

200 gram kjøttdeig av svin
0.5 rødløk
1 kvart paprika
1 aubergine
2 dl rapsolje (til steking)
revet ost (valgfri ost/topping)
Pastasaus (jeg har brukt en ferdig saus her)
1 ts salt
0.5 ts pepper
1 ts chiliflakes
1 ts løkpulver
1 egg


Slik gjør du

Først skjærer du toppen av auberginen. Del så i skiver ca. 3mm

Fyll et par dl olje i en stekepanne. Friter aubergineskivene et par minutter på hver side.

Legg de så på litt kjøkkenpapir så de får rent av seg.

Ha kjøttdeig, egg, krydder, løk og paprika i en bolle. Bland godt sammen

Ha en god skje med kjøttblandingen på ene siden av aubergineskiven. Brett så over og legg de over i en ildfast form eller stekebrett.

Ha en skje med pastasaus på toppen

Stek på 200 grader i 10 minutter. Ta de da ut og ha over revet ost. Sett formen tilbake i ovn ca. et kvarter. Eller til du er fornøyd med fargen på osten.

 

0
Feed

Skriv en kommentar