Fylt «tex-mex» paprika

Nydelige fylte paprika dette. Jeg bruker ferdig tex-mex marinert storfekjøtt til denne. Det er pakker med kjøtt jeg veldig ofte finner i 50% disken. Så da må man jo bare kjøpe. Kjekt og ha liggende, og veldig enkelt å bruke. Her har jeg servert fylt paprika med bønnestuing og en enkel paprikasaus.

Du trenger


(til 2 personer)

Fylt paprika:

2 spiss paprika

1 pakke marinert tex-mex storfekjøtt

1 neve revet cheddarmix

0,5 stk løk

1 stilk vårløk

0.5 boks mais

litt smør til steking

Bønnestuing:

1 pakke kidneybønner

1 fedd hvitløk

0,5 stk løk

En klype tørket chili

1 ts spisskummen

1 ss nøytral olje

Paprikasaus:

1 rød paprika

1 buljongterning, grønnsak

2 dl vann

1 dl fløte

salt

pepper

Slik gjør du


Smelt smør i en panne og stek kjøttet. Tilsett oppkuttet løk og vårløk.

Del paprika i to på langs og fjern innmat og frø.

Legg paprika i en ildfast form. Ha i kjøttblandingen

Ha i litt mais

Topp med revet cheddarmiks

Stekes på 200 grader i 10-15 minutter.

Ha olje i en liten kasserolle. Fres hvitløk og løk blankt.

Ha i kidneybønner (skylt) la dette frese sammen så bønner blir varme.

Tilsett spisskummen og chili

Kjør til stuing med en stavmikser eller bare mos de godt sammen.

Ha paprika i en kasserolle med vann og buljong. La dette koke opp og småputre i 3-4 minutter

Kjør sausen med en stavmikser til ønsket konsistens

Kok opp igjen og ha i fløte. Smak til med salt og pepper. Syns du sausen blir litt tynn. Jevn den med litt maizena og vann. Paprika har litt forskjellig vanninnhold.

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar