Fylt paprika med fetaost

Spisspaprika er en smule søtere enn vanlig paprika, og vil sammen med de mer salte og syrlige komponentene crème fraiche og fetaost, utgjøre en nydelig middag. Her har jeg stekt ris med grønnsaker ved siden av de fylte paprikaene.

Ingredienser


(2 personer)

1 spisspaprika

1 dl crème fraîche

1 hvitløksfedd

1 kvart løk

2 stilker vårløk

100 g fetaost

0,5 chili

Basilikum

Olivenolje

salt og pepper

Fremgangsmåte


Rør sammen crème fraîche, finhakket chili, hvitløk, vårløk, løk og hakket basilikum. Smak til med salt og pepper.

Del paprikaene i to på langs og fjern kjernen. Fyll ca. 2 ss krem i hver paprikahalvdel og smør utover. Topp med smuldret feta. Legg de fylte paprikaene i en ildfast form, og grill dem i ovnen på 200 °C til de er myke, ca. 10–15 minutter.

Pynt med litt ekstra basilikum, noen dråper olivenolje og nykvernet sort pepper.

0
Feed

Skriv en kommentar