Fylt Pannekakerull

En fantastisk vri på pannekakemiddagen. Man lager først en langpannepannekake, så fyller man den og ruller sammen. Så steker man den litt til. En nydelig middag for hele familien.

Du trenger


(til 4 personer)

Pannekaker:


2 ss Smør/margarin
4 dl hvetemel
1/2 ts salt
6 dl H-melk
3 stk egg
0,5 ts vaniljesukker
0,5 dl sukker (valgfritt)


Fyll:

400 gram kjøttdeig
50-75 gram spinat
200 gram revet ost
200 gram kremost

(jeg bruker Philadelphia med hvitløk og urter)

Slik gjør du


Smelt smør på middels varme. Pisk egg og sukker i 2-3 minutter. Fyll på med melken. Så pisker du i mel, salt og vaniljesukker. Til slutt har du i det smeltede smøret.

Ha bakepapir på et stekebrett. Hell på røren

Stek langpannepannekaken i ovn på 200 grader i ca. 10 minutter.

Imens steker du kjøttdeig. Krydre med litt salt og pepper etter ønske.

Ta pannekaken ut og la den avkjøle litt. Jeg løfter hele pannekaken ut av brettet og på ei fjøl. Lar den stå 8-10 minutter.

Smør smøreost på pannekaken. Så fyller du på kjøttdeig og spinat. Fyll så på litt revet ost.

Rull pannekaken sammen

Stek i 12-15 minutter til, men på 220 grader. Den skal få litt brunfarge

Del opp rullen i skiver etter ønsket tykkelse

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar