Fylt Aubergine

Fylte grønnsaker er jo bare nydelig og fylte auberginer er intet unntak. Disse har jeg fylt med en blanding av kjøttdeig og grønnsaker. Og det hele er toppet med mozzarella.

Du trenger


(til 2 personer)

2 Auberginer

0,5 pk kjøttdeig

0,5 stk løk

2 stilker vårløk

0.5 boks med mais

0,5 stk paprika

1 hvitløksfedd

1 ts chili eller chiliflakes

0,5 ts salt

0,5 ts pepper

1 ts paprikakrydder

1 egg

Mozzarella

Slik gjør du


Kutt opp alle grønnsaker i små biter.

Bland kjøttdeig, krydder og egg godt i en bolle, tilsett så grønnsaker.

Legg aubergine på langs og kutt av toppen hele veien nedover. Du skal hule den ut slik at den blir litt kano lignende. Innmaten kan du blande sammen med kjøttblandingen, så blir ingenting kastet. Eller bruke til noe annet.

Fyll så kjøttblandingen i auberginene.

Topp det hele med skiver av mozzarella og litt grønne urter

Stekes på 200 grader i ca. 30-35 minutter. Tipp litt på de så vesken som har samlet seg renner ut før du serverer.

Som tilbehør her har jeg fløtegratinerte poteter og en paprikasaus. Du velger selv hvilket tilbehør du ønsker til dine fylte auberginer.

0
Feed

Skriv en kommentar