Fleskepannekaker

Kjempegode fleskepannekaker.

Disse har jeg lagd glutenfri, men du bruker det melet du ønsker.

 

 

Du trenger


(til 4 personer)

3 egg

7.5 dl melk

5 dl Toro lys melblanding (glutenfri)

1 ts salt

3 SS Smør/Margarin (smelteverk)

Smør/margarin til steking

Ca. 300 gram bacon

Slik gjør du


Pisk sammen melk og egg.

Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør.

La svelle 30 minutter

I mens kutter du bacon i mindre biter, kan også bruke flesk

Stek bacon sprøtt i en panne med smør/margarin. Legg bacon til side

Stek så pannekaker, strø litt stekt bacon på hver pannekake. Jeg har kun bacon på førstesiden av pannekaken.

Brett sammen, legg på fat og stek neste pannekake. Jeg holder de varm i stekeovn.

Når alle er stekt, er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar