14/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Eplesalsa
Dette er et nydelig tilbehør til taco eller annen tex-mex mat. Noe annet enn de tradisjonelle salsaene. Bare prøv selv, det er utrolig godt
Ingredienser
1 eple
Saften av en halv lime
0,5 stk liten løk
1 fedd hvitløk
ca. 0,5 dl hakket basilikum eller koriander
0,5 stk chili
5 delte småtomater
1 ss gressløk
salt
Slik gjør du
Skjær eplene i små terninger. Ha de i en bolle.
Press limesaft over med det samme. Da unngår du at epleterningene blir brune.
Finhakk løk og hvitløk. Ha de i bollen.
Del chili i to på langs. Skrap ut frøene. Finhakk chili, ha det i bollen. Tilsett gressløk.
Del opp tomat i to eller fire og ha det i bollen.
Finhakk basilikumblader og ha det i bollen.
Bland forsiktig.
Smak til om den trenger litt salt
Da er den klar for servering
Kommentarer
Skriv en kommentar