15/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Crispy Röstiepoteter med grønnkålmiks
Röstiepoteter er et nydelig tilbehør til stekt kjøtt og fisk. Putter du inn litt grønnsaker, får du en mer fargerik röstiepotet. Jeg syns det er best og bruke kun rå poteter. Noen blander 50/50 kokte og rå. Her har jeg kuttet opp litt grønnkålmiks som jeg blander med potetene. For å få disse crispy, vender jeg på de 2-3 ganger når jeg steker. Da blir de crispy, og det syns jeg er best.
Du trenger
(til 4 personer)
4 Store kokefaste poteter
Ca. 1/4 pose med grønnkålmiks
1 ts salt
1 ts peppermiks
smør til steking
Slik gjør du
Om du skreller poteten først er valgfritt. Jeg skreller ikke poteten. Rasp poteten på et rivjern.
Klem vannet godt ut av poteten. Ha den i en bolle
Finhakk grønnkålmiks som du blander med poteten. Tilsett krydder
Form små flate kaker som du steker i en panne med smør. Ikke på full varme, for disse trenger noen minutter på hver side. Vend de flere ganger om du vil ha de sprø
Da er det bare å servere
Kommentarer
Skriv en kommentar