Cornbread - maisbrød

Maisbrød er utrolig godt. Jeg bruker det som tilbehør til supper og gryter for eksempel. Men du kan selvfølgelig bruke de til det du ønsker.

Ingredienser

3,5 dl maismel
3,5 dl hvetemel
4 ts bakepulver
1 ts salt
4 ss sukker
3 stk egg
6 ss smeltet smør
4 dl melk

Slik gjør du


Ha maismel, hvetemel, bakepulver, salt og sukker i en bolle.

Skill eggene. Ha eggeplommer, smeltet smør og melk i melet og rør det sammen.

Stivpisk eggehvitene.

Vend forsiktig inn eggehvitene i røren.

Hell røren forsiktig over i en godt smurt brødform (liten langpanne)som rommer 11/2 liter.

Sett formen på nederste rille i stekeovnen ved 200 grader i ca. 1 time.

Ta brødet ut av formen og avkjøl på rist.

0
Feed

Skriv en kommentar