13/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Cheesy Corn Fritters
Dette er et nydelig tilbehør til kjøtt og spesielt kylling. Passer også godt til grillmat. Her bruker jeg mais fra boks. Og man lager disse på 1-2-3. Her har jeg brukt glutenfritt mel, men bruk hvetemel om du ønsker.
Du trenger
2 små bokser med mais
1 rødløk
0,5 dl gressløk
1 egg
3 ss hvetemel eller glutenfritt mel
50 gram revet ost
1 ts paprikakrydder
1 fedd hvitløk
0,5 ts tørket chili eller chilikrydder
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
olje til steking
Slik gjør du
Sil av maisen og ha de i en bolle.
Bland mais med hvetemel og krydder
Finhakk løk og hvitløk og tilsett i bollen. Ha også i gressløken.
Bland inn ost og egg. Deigen skal bli fast nok til at du kan forme kaker.
Kakene steker du i en panne med olje. Stekes på begge sider. De skal være litt sprø på utsiden og bløt inni.
Da er det bare å hugge innpå
Kommentarer
Skriv en kommentar