Cheesy Corn Fritters

Dette er et nydelig tilbehør til kjøtt og spesielt kylling. Passer også godt til grillmat. Her bruker jeg mais fra boks. Og man lager disse på 1-2-3. Her har jeg brukt glutenfritt mel, men bruk hvetemel om du ønsker.

Du trenger


2 små bokser med mais

1 rødløk

0,5 dl gressløk

1 egg

3 ss hvetemel eller glutenfritt mel

50 gram revet ost

1 ts paprikakrydder

1 fedd hvitløk

0,5 ts tørket chili eller chilikrydder

0,5 ts salt

0,5 ts pepper

olje til steking

Slik gjør du


Sil av maisen og ha de i en bolle.

Bland mais med hvetemel og krydder

Finhakk løk og hvitløk og tilsett i bollen. Ha også i gressløken.

Bland inn ost og egg. Deigen skal bli fast nok til at du kan forme kaker.

Kakene steker du i en panne med olje. Stekes på begge sider. De skal være litt sprø på utsiden og bløt inni.

Da er det bare å hugge innpå

0
Feed

Skriv en kommentar