Butterdeigsnurrer

Kjempegode små Butterdeigsnurrer med grønnsaker, ost og skinke

Du trenger

Butterdeig plater (kjøper ferdig plater på butikken)
Kremgo med urter
Vårløk
Rødkål (kan bruke vanlig kål også)
Revet ost eller topping
Skinke
egg


Slik gjør du

Legg butterdeig til tining

Smør så kremgo på butterdeig platene

Fyll så på med litt rødkål og vårløk. Du bestemmer selv hvor mye du vil ha på.

Så legger du litt revet ost og en skinke på hver plate. Slik dere ser på bildene.

Rull sammen platene og del hver rull i tre

Legg de tett på en stekeplate med bakepapir, fyll gjerne litt ost i ullene der det mangler litt fyll.

Pensle med egg oppå og rundt

Stekes på 220 grader i 20-25 minutter

Da er det bare å servere. Enkelt å bryte av hver snurr.

0
Feed

Skriv en kommentar