07/08/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Broccolisalat med bacon
Broccolisalat er et nydelig tilbehør til det meste av kjøtt. Med sprøstekt bacon er dette nesten en rett for seg selv.
Du trenger
1 brokkoli
1 boks mais
1 gulrot
0,5 stk løk
2 ss majones
2 ss lettrømme
3 ss yoghurt naturell.
100 gram bacon
150 gram hodekål
Slik gjør du
Kutt opp bacon og stek i en panne med smør. Legg det på et kjøkkenpapir når det er stekt. Da får det renne av seg, og blir ekstra sprøtt
Finkutt løk, kutt kål i tynne strimler, rasp gulrot og del broccoli i små buketter
Bland sammen rømme, majones og yoghurt
Bland inn alle grønnsakene (husk å sil av maisen)
Ha det over i en serveringsbolle
Dryss over bacon før servering. Jeg har også litt fersk gressløk og litt spiselige blomster på toppen. Det er koselig om det er sommer.
Kommentarer
Skriv en kommentar