Biffsnadder med pommes-frites, salat og enkel peppersaus

En enkel og god biffsnadder dette. Oksekjøtt, paprika, vårløk og champignon. Pommes-frites fra frysedisken, en enkel peppersaus på brunsaus, og salat. Jeg har lagd denne oppskriften til 3 personer.

Du trenger


(4 personer)

500 gram med storfekjøtt

1 spisspaprika

4 stilker vårløk

8-10 Champignon

Pommes-frites

salat

Dressing

Salt

pepper

Saus:

2 ss hvetemel

2 ss smør

5 dl oksekraft

2 ts pepperblanding.

Slik gjør du


Stek pommes-frites i ovn.

Strimle opp storfekjøtt

Kutt opp grønnsakene

Smelt smør i en stekepanne og stek kjøttet på sterk varme. Krydre med salt og pepper

Når kjøttet er stekt. Har du i grønnsakene. La dette surre ett minutt sammen. Klart til servering

Sausen er vanlig brunsaus, med masse pepper-mix. Brun smør i en panne, ha i hvetemel. Brun til ønsket farge. Spe på med kraften. La koke i 6-8 minutter. Smak til med masse pepper-mix

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar