Biffsnadder med ostepopsaus og stekte poteter

Biffsnadder er jo utrolig godt syns jeg. Vanligvis servert med bearnaise eller peppersaus. Her lager jeg en ny saus til retromaten biffsnadder/biffsnacks, nemlig ostepopsaus. Dette er jo alle ostepopelskeres drøm. Jeg serveres her med stekte poteter. Du velger selv hvilket tilbehør du vil ha.

Du trenger


(til 4 personer)

Stekte poteter

8 middels store poteter

Ca. 1 dl nøytral olje

1 ts Salt

1 ts Peppermiks

Ev. Potetkrydder

 

Biffsnadder

500 gram oksekjøtt i strimler

2 løk

1 stor rød paprika

150 gram champignon

Salt

Peppermiks

Paprikakrydder (valgfritt)

olje til steking

 

Ostepopsaus

4 dl Vann

Ca. 1 pose ostepop, Firstprice

1 ts chilikrydder/chiliflakes

0,5 ts salt

Slik gjør du


Potet

Del poteter i båter. Ha de i en brødpose/bolle. Bland sammen olje og krydder, ha det i posen. Bland godt sammen.

Ha poteten over på et stekebrett med bakepapir

Stekes på 220 grader i ca. 30-35 minutter

Biffsnadder

Del biffkjøtt i strimler, sopp og løk i båter og paprika i biter.

Varm en panne med olje og brun kjøttet raskt, ca. 2 minutter. Legg til side. (Stek i 2-3 omganger, skal ikke koke kjøttet)

Stek løk og sopp i samme panne. Tilsett eventuelt litt mer olje.

Stek til det begynner å få farge. Ha i paprika og stek noen minutter til.

Vend inn kjøttet og stek 1-2 minutter. Smak til med paprikakrydder, salt og pepper.

Ostepopsaus

Kok opp vann og rør inn ostepop. Blir sausen for tynn syns du, ha i litt mer ostepop. Og vann visst den er for tykk.

Smak til med krydder

Da er det bare å servere

0
Feed

Skriv en kommentar