Bakt pestokylling med mozzarella

En nydelig kyllingmiddag i form dette. Her kan du enten lage din egen pesto, eller kjøpe ferdig på glass. Bruker kyllingfilet til denne retten. Serveres med ris og salat. Til saus bruker jeg kyllingbuljong og vann, som jeg jevner med maizena. Smaker til med salt, pepper og litt fløte. Så har jeg litt persille i.
 

Du trenger


(til 4 personer)

4 kyllingfilet

ca. 0,5 glasspesto (ca. 90 gram)

2 mozzarella i innsjø (250 gram)

15-18 cherrytomater/småtomater

1 ts salt

1 ts pepper

litt olje

Frisk basilikum

Slik gjør du


Del hver filet i 4 strimler

Legg de i en ildfast form

Bland de godt med pesto

Ha bittelitt olje i formen. Krydre med litt salt og pepper

Legg tomater i formen

Kutt opp mozzarella som du legger rundt i formen

Stekes på 200 grader i ca. 25 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Jeg bruker varmluft

Hakk opp litt frisk basilikum som du strør over før servering

Da er det bare å kose seg

0
Feed

Skriv en kommentar