13/09/2024 av Tom Martin 0 Kommentarer
Asiatisk kyllingsuppe
En nydelig kyllingsuppe dette. Perfekt for travle dager, men også som helgemat. Bruk gjerne persille istedenfor koriander om du ønsker, det gjør vi.
Du trenger
(Holder godt til 2 voksne)
2 kyllingfilet
1 ss olivenolje eller olje etter ønske
1 stk rødløk
1 ts finhakket ingefær
300 g grønnkålmix
1 liter vann
2 buljongterninger, okse
2 ss soyasaus
1/2 ts peppermiks
2 stk vårløk
1/2 bunt koriander eller finhakket persille
1 ss sesamfrø
Slik gjør du
Skjær kyllingfilet i strimler og finhakk løk og ingefær.
Varm en gryte/kasserolle og brun kylling i rykende varm olje i 2 minutter.
Tilsett grønnkålmix, ingefær og finhakket løk og la det steke med et par minutter.
Hell over vann, tilsett buljong og soyasaus. La blandingen trekke i 7-8 min.
Smak til med pepper og evt mer soyasaus. Dryss over frisk finhakket vårløk, koriander (persille)og sesamfrø ved servering.
Kommentarer
Skriv en kommentar