Asiatisk kyllingsuppe

En nydelig kyllingsuppe dette. Perfekt for travle dager, men også som helgemat. Bruk gjerne persille istedenfor koriander om du ønsker, det gjør vi.

Du trenger


(Holder godt til 2 voksne)

2 kyllingfilet

1 ss olivenolje eller olje etter ønske

1 stk rødløk

1 ts finhakket ingefær

300 g grønnkålmix

1 liter vann

2 buljongterninger, okse

2 ss soyasaus

1/2 ts peppermiks

2 stk vårløk

1/2 bunt koriander eller finhakket persille

1 ss sesamfrø

Slik gjør du


Skjær kyllingfilet i strimler og finhakk løk og ingefær.

Varm en gryte/kasserolle og brun kylling i rykende varm olje i 2 minutter.

Tilsett grønnkålmix, ingefær og finhakket løk og la det steke med et par minutter.

Hell over vann, tilsett buljong og soyasaus. La blandingen trekke i 7-8 min.

Smak til med pepper og evt mer soyasaus. Dryss over frisk finhakket vårløk, koriander (persille)og sesamfrø ved servering.

0
Feed

Skriv en kommentar